Yönetim Bilişim Sistemleri

İGÜ'lü Öğrencilerden Depremzedelere Kumanya Desteği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, akademisyenleri ve personelleri merkez üssü Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenenler için 20 binden fazla sandviç üretti.

6 Şubat sabahı, merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere, 10 ilde çok büyük yıkıma neden olan 7.7’lik deprem meydana geldi. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu afet bölgelerinde OHAL ilan edildi. Son bir asırdaki en büyük ikinci deprem olan Kahramanmaraş depremi için, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, personelleri ve akademisyenleri ilk günden beri destek kampanyaları ile depremzedelere yardımlarda bulunmaya devam ediyor. İGÜ’lü öğrenciler bu kez de “günde 10.000 sandviç” hazırlayarak, deprem bölgelerine kumanya desteğinde bulunuyorlar. Hazırlanan kumanyalar, Kızılay aracılığı ile afetzedelere ulaştırılıyor.

Haberle ilgili detaylara ulaşmak için tıklayınız.