Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kadrosu ile Mezuniyet Törenine katıldı
İGÜ 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2024 yılı mezunlarını lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılım sağladığı 24 Temmuz 2024 tarihinde muhteşem bir törenle uğurladı. Dört yıllık eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezuniyet töreninde diplomalarını almanın gururunu yaşadılar. Tören, Yahya Kemal Beyazıtlı Gösteri Merkezi'nde, akademik kadro, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İGÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Abdulkadir GAYRETLİ, açılış konuşmalarında öğrencileri dört yıl boyunca gösterdikleri özveri ve başarılarından dolayı tebrik etti ve onlara meslek hayatlarında başarılar diledi. UBF Fakülte birincisi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü öğrencisi Ecem CEYLAN'a ödülü UBF Dekanı Sn. Prof. Dr. Kamil KAYA tarafından takdim edildi. Mezunlar, geleneksel kep atma töreni ile büyük bir coşku yaşarken, öğretim üyeleri ve aileler bu gurur verici anı birlikte kutladı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün bu yılki mezunları, eğitim süresince edindikleri bilgi ve deneyimlerle, sektörde fark yaratmaya hazır bir şekilde yeni kariyerlerine adım attılar.