Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 1 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GSM157 | PİŞİRME TEKNİKLERİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GSM155 | MUTFAK TERMİNOLOJİSİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
GSM153 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GSM151 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
EKF199 | EKONOMİNİN TEMELLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 18 | 30 |
Yıl 1 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 2 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
SOS118 | FELSEFEYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
MIY325 | İŞLETMEYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
GSM154 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GSM152 | BESLENMENİN TEMELLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 19 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 3 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GSM257 | YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSM255 | MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSM253 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GSM251 | GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 |
Yıl 2 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 4 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GSM258 | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSM256 | GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSM254 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GSM252 | MUTFAK AKIMLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 |
Yıl 3 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 5 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GSM353 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
GSM351 | YAZ STAJI I | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 11 | 30 |
Yıl 3 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 6 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GSM354 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
GSM352 | YAZ STAJI II | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 11 | 30 |
Yıl 4 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 7 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GSM453 | PASTACILIK TEKNİKLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 |
GSM451 | YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 13 | 30 |
Yıl 4 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Yarıyıl 8 | ||||||
Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
GSM454 | BİTİRME PROJESİ | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 |
GSM452 | MUTFAKTA YENİLİK VE DİJİTAL GASTRONOMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 |
- | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
- | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 13 | 30 |