| Yıl 1 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 1 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| TRD101 | TÜRK DİLİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GSM157 | PİŞİRME TEKNİKLERİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| GSM155 | MUTFAK TERMİNOLOJİSİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| GSM153 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM151 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| EKF199 | EKONOMİNİN TEMELLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 18 | 30 | ||||
| Yıl 1 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 2 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| TRD102 | TÜRK DİLİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| SOS118 | FELSEFEYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| MIY325 | İŞLETMEYE GİRİŞ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| GSM154 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM152 | BESLENMENİN TEMELLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 19 | 30 | ||||
| Yıl 2 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 3 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| GSM257 | YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM255 | MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM253 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM251 | GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 | ||||
| Yıl 2 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 4 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| GSM258 | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM256 | GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM254 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM252 | MUTFAK AKIMLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 15 | 30 | ||||
| Yıl 3 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 5 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| GSM353 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
| GSM351 | YAZ STAJI I | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 11 | 30 | ||||
| Yıl 3 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 6 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| GSM354 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
| GSM352 | YAZ STAJI II | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 11 | 30 | ||||
| Yıl 4 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 7 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| GSM453 | PASTACILIK TEKNİKLERİ | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 |
| GSM451 | YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 13 | 30 | ||||
| Yıl 4 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Yarıyıl 8 | ||||||
| Kod | Ders Adı | T | U | L | K | AKTS |
| GSM454 | BİTİRME PROJESİ | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 |
| GSM452 | MUTFAKTA YENİLİK VE DİJİTAL GASTRONOMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 |
| - | BÖLÜM SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| - | SERBEST SEÇMELİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar,K:Kredi | 13 | 30 | ||||