Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Akademik Başarı
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı'nın Bilimsel Araştırma Projesi Kabul Edildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı’nın, tezli yüksek lisans öğrencisi ile yürüttüğü bilimsel araştırma projesi kabul edildi. "Farklı Antioksidan Kapasitesine Sahip Baharat İlavesiyle Kurut Üretimi ve Üretilen Kurutların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerinin Belirlenmesi" başlıklı proje, 4 Kasım 2024 tarihinde İGÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü tarafından onaylandı. Yüksek lisans tez projesi kategorisi kapsamında yürütülen projede araştırmacı olarak Esranur Özdemir görev almaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında bilimsel bilgiye katkı sağlayacak olan bu değerli proje için bölüm başkanı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu’yu ve öğrencisi Esranur Özdemir’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.