Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Radyo TV Reklam Uygulamaları Dersi Kapsamında Hazırlanan Çalışmaların Sunumları Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Eyice Başev’in önderliğinde, bölümün 2. sınıf öğrencileri tarafından HRY215 Radyo TV Reklam Uygulamaları dersi kapsamında hazırlanan çalışmaların sunumları 5 Ocak 2022 tarihinde, 09:00-13:00 saatleri arasında, Google Meet üzerinden online (çevrim içi) olarak gerçekleştirildi.

4 farklı grup şeklinde, 8 marka ile çalışma yürüten öğrenciler, Haribo, Beypazarı, Doğanay Şalgam, Jacobs, Lays, Dalin, Fuse Tea ve Royal Canin markaları ile ilgili hazırlamış oldukları viral reklam, televizyon ve radyo reklamı, outdoor reklam, sosyal sorumluluk kampanyaları vb. çalışmaların sunumlarını gerçekleştirdiler. Kampanya sunumları sonrası Dr. Öğr. Üyesi Sinem Eyice Başev, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay ve bölüm hocalarına ve katılım sağlayan öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.