Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

‘‘Nescafe Xpress Reklam Filmi’’ Yapım ve Çekim Aşamaları İsimli Webinar Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından, 3 Ocak 2022 tarihinde, 13.00-14.00 saatleri arasında Google Meet üzerinden online (çevrim içi) olarak webinar gerçekleştirildi.

Gain Medya Chief Production Officer Ulaş Elgin’in konuk olarak katıldığı webinarda, ‘‘Nescafe Xpress Reklam Filmi’’ yapım ve çekim aşamalarının detaylarından, reklam filmi bütçe planlama sürecinden bahsedilmiştir. Ulaş Elgin konuşmasında, reklam filmi yapım ve çekim aşamasında üzerinde titizlikle durulması gereken konuların da altını çizmiştir. Webinar sonrası Dr. Öğr. Üyesi Sinem Eyice Başev, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay ve  konuk Ulaş Elgin’e, bölüm hocalarına ve webinara katılım sağlayan öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.