Arş. Gör. Nevra Üçler ve Arş. Gör. Türkan Öykü Büyükçelikok’un Makale Çalışması Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Arş. Gör. Nevra Üçler ve Yeni Medya ve İletişim Bölümü Arş. Gör. Türkan Öykü Büyükçelikok’un ortak yazarlığında hazırlanan ‘‘İletişim Fakültesi Müfredatlarının Medya Sektörü İş İlanları Üzerinden Sektörel Beklentileri Karşılama Yeterliğinin İncelenmesi’’ isimli makale Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin Temmuz 2021 tarihli Cilt 20, 3. sayısında yayımlandı.

Çalışmanın konusunu, iletişim fakültesi mezunlarının sektörel donanım yeterliliğinin ve sektörde yaşanan istihdam probleminin, iletişim fakültesi müfredatlarında yer alan ders içeriklerinin incelenmesi ile ele alınması oluşturmaktadır.

Makaleye buradan ulaşabilirsiniz.