Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Bölümümüz TÜÇEVAS24'te temsil edildi!

Bölümümüz akademik personellerinden Arş. Gör. Serhat Kahyaoğlu, Türkiye'de Çeviribilim Araştırmaları Sempozyumu'na (TÜÇEVAS) katıldı.
"Türkiye’de Çeviribilim Araştırmaları" (TÜÇEVAS) kapsamında, Ege Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin birlikte düzenleyecekleri ilk sempozyum, İstanbul’da, Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitelerinin ev sahipliğinde "Türkiye’de Çeviribilimin Dünü ve Bugünü: Sorunlar ve Çözüm Önerileri" başlığıyla gerçekleştirilmiştir.

Bölümümüz akademik personellerinden Arş. Gör. Serhat Kahyaoğlu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mehmet Yıldız, "Türkiye’de Çeviri(bilim) Araştırmalarının Eğilimine Yönelik Bir Bibliyometrik Çözümleme" başlıklı bildirisini TÜÇEVAS24 kapsamında sunmuşlardır.

Akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.