Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Gürsoy Ulusoy'un araştırma makalesi yayınlandı

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr.Öğr. Üyesi Şebnem Gürsoy Ulusoy tarafından yazılan Covid-19 ve Uzaktan Eğitim isimli makale Kesit Akademi Dergisi'nde yayımlandı. Çalışmada  Covid-19'un eğitim alanında tsunami etkisi yaratığı vurgulanmıştır. Artık eğitim süreçleri zamandan ve mekandan bağımsız olarak devam etmektedir. Covid-19 ve Dijital dönüşümle birlikte Hi-tech eğitim teknolojilerinin kullanımının  ve öğrenciler tarafından yoğunlukla kullanılmaya başlandığı ve bu sürece adaptasyonun da yüksek olduğu görülmektedir. Bu süreçte tercihe bağlı olarak teknoloji odaklı eğitimin sosyal yayılma teorisi kapsamında dünya genelinde yayılım gösterdiği görülmektedir.