Ekonomi ve Finans Alanlarında Atölye Çalışmaları Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), lise kış akademisi yüz yüze atölye çalışmaları kapsamında Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyeleri 2-4 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi J blok derslik ve bilgisayar laboratuvarında ekonomi ve finans okulu atölye çalışmasını gerçekleşmiştir.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, öğretim üyeleri Doç. Dr. Gülgün Çiğdem ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ertuğrul Ayrancı atölye çalışmasına katılan öğrencilere makro-iktisadi verilerin yorumlanmasından faiz hesaplamaları, finansal piyasalar, döviz alım-satımı, bono-tahvil alım-satımı, kripto paralar, hisse senedi fiyatlamaları, portföy yönetimi, banka kredileri geri ödeme tablolarına kadar birçok önemli bilgi aktarımlarında bulunmuş ve uygulamalarını gerçekleştirmişlerdir.