Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İLETFEST2'nin Açılış Töreni gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesindeki; Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Yeni Medya ve İletişim Bölümleri tarafından düzenlenen İLETFEST2, İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli ve Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’in de katılımıyla gerçekleşti.
İGÜ Kalite, Akreditasyon ve Uluslararasılaşma'dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya'nın konuşmalarının ardından, Sürdürülebilirlik Akademisi Başkanı Semra Sevinç açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Atilla Girgin’in moderatörlüğünde "İletişim ve Sürdürülebilirlik: Geleceğe Işık Tut!" paneli düzenlendi. Gerçekleşen panelde; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti
Genel Sekreteri Sibel Güneş, TÜHİD Başkanı İpek Özgüden Özen,  Ratem Başkanı Aydın Şerbetçioğlu, İDA Başkanı Özge Uzun, CNN Türk Bölge Müdürü Nihat Uludağ yer aldı.

Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleşen İLETFEST2 çeşitli etkinliklerle 24 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.