Lise öğrencilerine özel ‘’Lise Kış Akademisi’’ başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lise Kış Akademisi’nin bu yıl 24 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında hem yüz yüze hem de online olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2018’den bu yana düzenlediği ‘’Lise Kış Akademisi’’nin bu yıl 24 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında hem yüz yüze hem online olarak gerçekleştirileceğini açıkladı. Öğrencilerin başarılı olacakları alanları belirlemesine ve kariyer planı oluşturmasına katkı sağlamak için düzenlenen programda birçok farklı alanda ders içerikleri sunulacağı belirtildi.

Aday öğrencilerin yeteneklerine ve ilgilerine uygun alanları seçebilmelerine yardımcı olan Lise Kış Akademisi’ne üniversitenin ilgili web sitesi üzerinden ücretsiz olarak başvurmak mümkün.

Haberin detayları için tıklayınız.