Kongrede
Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, tat algısının teknoloji ve çoklu duyusal etkileşimlerle dönüşümünü ele alan
From Electrodes to Experiences: The Evolution of Taste Perception through GTS and Multisensory Integration başlıklı çalışmasını sundu. Sn. Tatlısu ayrıca
Dr. Öğr. Üyesi Rehab Ahmed Mohamed Elgamil ve Arş. Gör. Berna Tellioğlu ile birlikte hazırlanan
Vertical Farming as a Driver for Gastronomy Tourism: Creating Unique Culinary Experiences in Urban Destinations başlıklı ortak bildiriyle de kongrede yer aldı.
Doç. Dr. Serdar Egeli,
Arş. Gör. Cem Keskin ile hazırladığı
Reconstruction of Culinary Identity in Gastronomy Guiding: A Review on Authenticity, Performance, and Cultural Meaning başlıklı bildirisiyle kongrede yer aldı.
Gastronomik mirasın önemli bir unsuru olan Tuz Yolları üzerine hazırlanan
Salt Routes and Their Role in Gastronomic Tourism: Intersections of History and Culture başlıklı çalışma ise Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu,
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Hülağa Kaderoğlu, Arş. Gör. Berna Tellioğlu ve Arş. Gör. Cem Keskin tarafından sunuldu.
Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Çakmak, gastronomi turizminde sürdürülebilir yaklaşımları ele alan
The Green Restaurant Effect: Reducing Carbon Footprint and Enhancing Gastronomy Tourism başlıklı bildirisiyle katkıda bulundu. Aynı başlıklı çalışma kongrede
Arş. Gör. Berna Tellioğlu tarafından da paylaşıldı.
Bu katılımlar, fakültemizin akademik üretiminin ulusal ve uluslararası düzeyde görünürlüğünü artırarak bilimsel alandaki konumunu güçlendirmektedir.