Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri Koordinatörü Doç. Dr. Serdar Egeli ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, 2024 Akademik Performansları kapsamında ödüle layık ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen 2024 Yılı Akademik Performans Ödül Töreni, 20 Haziran 2025 tarihinde J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, Kurban Bayramı öncesinde İhlas Haber Ajansı’na verdiği ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde düzenlenen “Glüteni Değil Farkındalığı Paylaş!” etkinliği, konferans ve uygulamalı atölye oturumlarıyla çölyak hastalığına dikkat çekerek, öğrenci katılımıyla sağlık temelli farkındalık oluşturdu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Rehab Ahmed Mohamed Elgamil yürütücülüğündeki GAS422 Graduation Project dersi kapsamında ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde özel gereksinimli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen “Lezzet Engel Tanımaz” atölye etkinliğinde, gastronominin herkes için erişilebilir ve kapsayıcı bir alan olduğu mesajı verildi.
GastroTech 2025 kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, yapay zekâ ve gastronomiyi bir araya getirdikleri afiş ve kısa film yarışmalarıyla kültürel mirası yenilikçi bakış açılarıyla yorumladılar. ...