Bölüm Başkan Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın ve Öğr. Gör. Didar Yanar’ın katıldığı etkinlikte gerçekleştirilen çikolata yarışmasında bölüm öğrencilerinden Doğa Yeşiloğlu, Şule Tekin ve Batuhan Uysal çikolatalı mousse, tuzlu karamel ile altın tozlu pralin çikolata ve restoran tatlı tabağı ürünleri ile gümüş madalya almaya hak kazandılar.
Etkinliğe katılan bölüm öğrencileri yarışma ve uygulama çalışmalarına ek olarak ulusal ve uluslararası şefler, aşçılar, akademisyenler, eğitimciler, gurmeler, meslek yazarları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, tedarikçiler, bloggerlar ve diğer gastronomi bölümü öğrencileri ile tanışma fırsatı da elde ettiler.