Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER
 Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)








 İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Kooperatifçilik Çalıştayına Lezzetli Dokunuş


İstanbul Gelişim Üniversitesi, “2025 Uluslararası Kooperatifler Yılında Türk Kooperatifçiliğinde Yeni Eğilimler Çalıştayı” kapsamında katılımcıları C Blok Uygulamalı Mutfak alanında ağırlayarak akademik etkinliğe gastronomik bir deneyim kazandırdı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde, Rumeli Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “2025 Uluslararası Kooperatifler Yılında Türk Kooperatifçiliğinde Yeni Eğilimler Çalıştayı”, 23 Mayıs 2025 Cuma günü K Blok 17. katta gerçekleştirildi. Saat 10.00 – 16.30 arasında gerçekleşen çalıştay, akademisyenleri, sektör temsilcilerini ve öğrencileri bir araya getirerek kooperatifçilik alanındaki güncel gelişmeleri ele aldı.

Çalıştay kapsamında düzenlenen etkinliklerde, İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de özel bir katkı sundu. Katılımcılar, üniversitenin C Blok’taki uygulamalı mutfak alanında ağırlandı. Dr. Öğr. Üyesi Elif Cemre Özaydın, Mutfak Sorumlusu Şef Didar Başgöze ve Mutfak Sorumlusu Şef Yiğit Can Yeşil ve tarafından özenle hazırlanan yemek sunumları, katılımcılara ikram edildi. Gastronomi ve mutfak sanatlarının bu bağlamdaki katkısı, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.