İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm öğrencileri Nörogastronomi Uygulamaları ve Çoklu Duyusal Gıda Algısı söyleşisi için bir araya geldi. Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Şef Onurcan Arman ve Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk öğrencilere Nörogastronomi teriminin tarihine, uygulamalarına ve bir araştırma konusu olarak Nörogastronominin geleceğine dair bilgiler paylaştılar.
Şef Onurcan Arman Çoklu Duyusal Gıda Algısının Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanındaki önemine vurgu yaparak nasıl uygulanacağına dair örnekler verdi. Öğrencilerin soruları yanıtlanarak şöyleşi sonlandırıldı.