Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne 25 Nisan 2024 tarihinde Gökkuşağı Koleji lise öğrencileri konuk oldu. Bu etkinlik, gastronomi alanına ilgi duyan öğrencilere bölümleri ve üniversiteyi tanıtmak ve yemek deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla düzenlenen bir Sushi atölyesi şeklinde gerçekleşti. Etkinlik sırasında, öğrenciler Gastronorm Mutfak Teknikeri Didar Başgöze eşliğinde Sushi yapımını öğrendiler ve Japon mutfağının inceliklerini keşfettiler. Sushi yapımının yanı sıra, Japon kültürü ve yemek kültürü hakkında bilgilendirme de yapıldı. Etkinlik boyunca öğrencilerin katılımı teşvik edildi ve interaktif bir ortam sağlanarak öğrencilerin hem eğlenmeleri hem de öğrenmeleri sağlandı.