Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER
 Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








  İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Kooperatifçilik Çalıştayına Lezzetli Dokunuş


İstanbul Gelişim Üniversitesi, “2025 Uluslararası Kooperatifler Yılında Türk Kooperatifçiliğinde Yeni Eğilimler Çalıştayı” kapsamında katılımcıları C Blok Uygulamalı Mutfak alanında ağırlayarak akademik etkinliğe gastronomik bir deneyim kazandırdı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde, Rumeli Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “2025 Uluslararası Kooperatifler Yılında Türk Kooperatifçiliğinde Yeni Eğilimler Çalıştayı”, 23 Mayıs 2025 Cuma günü K Blok 17. katta gerçekleştirildi. Saat 10.00 – 16.30 arasında gerçekleşen çalıştay, akademisyenleri, sektör temsilcilerini ve öğrencileri bir araya getirerek kooperatifçilik alanındaki güncel gelişmeleri ele aldı.

Çalıştay kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanlığınca organize edilen etkinlikte, katılımcılar üniversitenin C Blok’taki uygulamalı mutfak alanında ağırlandı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Hocaları ve öğrencileri tarafından özenle hazırlanan menü katılımcılara ikram edildi. Farklı sunum ve tekniklerle Türk Mutfağı’nın çeşitliliği ve lezzetiyle buluşan katılımcılar sunumlara büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde görev alan bölüm öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, Dr. Öğr. Üyesi Elif Cemre Özaydın, Didar Başgöze ’ye teşekkür ederiz.


 Galeri