Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr
Memnuniyet ve Önerileriniz için   İGÜMER
 Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Kurabiye ve Reyhan Şerbetiyle Tatlı Bir Karşılama


İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen 2025 Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü aday öğrencilere ve ailelerine ikramlarıyla eşlik etti.


21 Temmuz’da başlayan ve 11 Ağustos’a kadar devam eden “İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri”, Kule Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik süresince üniversiteyi ziyaret eden tüm aday öğrenciler ve velilere, bölüm mutfağında özenle hazırlanan kurabiyeler ve ferahlatıcı reyhan şerbeti ikram edildi.

İkramların hazırlanmasında bölüm öğretim elemanları, mutfak sorumluları ve gönüllü öğrenciler görev aldı. Misafirlere hem lezzetli bir mola hem de bölümün uygulamalı eğitim anlayışına dair küçük bir örnek sunuldu. Bölüm stantlarını ziyaret eden aday öğrenciler, akademisyenler ve mevcut öğrencilerle birebir görüşerek eğitim programı, uygulamalı dersler ve kariyer olanakları hakkında bilgi aldı. Hazırlanan ikramlar ziyaretçilere keyifli bir deneyim yaşatırken, aynı zamanda İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin tüm aday öğrencilere yönelik kapsamlı tanıtım çalışmalarına da katkı sağladı.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde görev alan bölüm öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna TatlısuDr. Öğr. Üyesi Muzaffer ÇakmakDr. Öğr. Üyesi Elif Cemre Özaydın, Arş. Gör. Berna Tellioğlu, Arş. Gör. Cem Keskin, Öğr. Gör. Kemal Şahanlık ile mutfak sorumluları Didar Başgöze ve Yiğit Can Yeşil’e ve destek veren öğrencilere teşekkür edildi.