İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

UBF Simultane Çeviri Laboratuvarı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü tarafından organize edilen Simultane Çeviri Laboratuvarı açılış töreni İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, İGÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu ve Prof.Dr. Necmettin Maraşlı ve UBF Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya'nın katılımlarıyla düzenlendi.

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli ve UBF Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya'nın yaptıkları açılış konuşmalarının ardından, açılışta yer alan UBF öğretim elemanları ve öğrencilerine laboratuvar hakkında teknik bilgiler verildi.
Bilgilendirmenin ardından UBF öğretim elemanlarının da katılımıyla İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümü tarafından simultane çeviri uygulaması gerçekleştirildi.

Açılış töreni hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sonlandırıldı.