İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

“Bloom Taksonomisi ve Eleştirel Düşünceye Etkisi” Başlıklı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi!

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen “Bloom Taksonomisi ve Eleştirel Düşünceye Etkisi” başlıklı hizmet içi eğitim etkinliği gerçekleştirildi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen “Bloom Taksonomisi ve Eleştirel Düşünceye Etkisi” başlıklı hizmet içi eğitim etkinliği, 5 Mayıs 2023 Cuma günü, A Blok E208 numaralı derslikte gerçekleştirildi. Uygulamalı Bilimler Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Görsev Sönmez’in eğitmen olarak yer aldığı etkinlikte, Bloom taksonomisi ve "Tam Öğrenme Modeli” üzerinde bilgi verilip eleştirel düşünce üzerine etkileri tartışılıp çeşitli çözümler üzerinde duruldu.